הגב וחיי היומיום

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

14/12/2007 | 22:52 | מאת: מירב

ערב טוב, האם יש אתר או מאמר מקצועי ועדכני ביותר שנותן המלצות והדרכה מקיפה איך להשתמש עם הגב נכון ובריא בחיי היומיום?? אני צריכה כמה שיותר מידע על מניעה,חינוך לבריאות,ארגונומיה בהקשר של הגב ועמוד השדרה? תודה רבה מראש!!

15/12/2007 | 20:14 | מאת: עינת מי-דן

הי מירב אני מצרפת מספר לינקים הנוגעים בארגונומיה/ שמירה על הגב וגם תרגול גב תחתון, תנסי ל"שוטט" באתרים הללו: www.nismat.org/ptcor/back clickit3.ort.org.il/Apps/WW/Page.aspx?ws http://ergonomics.about.com/ www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2832952,00.html בקופת חולים יש פרוייקט שנקרא בי"ס לגב (כך זה נקרא ב"מכבי" לפחות) שבו ניתן הסבר על האנטומיה, מלמדים ארגונומיה נכונה וחיזוק של מייצבי הגב נסי ליצור קשר עימם למידע נוסף בהצלחה

15/12/2007 | 20:22 | מאת: עינת מי-דן

הי שוב לצערי לא כל הלינקים עברו כלינק למעט זה של הארגונומיה (שימי לב שבאתר יש תפריט בצד שמאל עם מידע מצויין), לא הצלחתי להתגבר על הכשל הזה - sorry ! עינת

מנהלי פורום פיזיותרפיה