יום כן יום לא

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

07/09/2022 | 01:36 | מאת: יעל

שלום, יש לי מתיחת שריר בשכמות שלא עוברת חודשיים. פיזיותרפיסטית נתנה לי רבע שעה של תרגילי התנגדות. שכיבות סמיכה על הקיר. עבודה עם גומיה וכדור כוח, מתיחות עם מגבת על דלת. סיבובי זרועות ועוד. האם נהוג לעשות כל יום או שעדיף יום כן יום לא? היא יצאה לחופשת לידה ואני לא רוצה להםריע לה. תודה רבה

יעל שלום את יכולה יומיום, ויכולה גם יום כן יום לא. תראי מה יותר נכון לגוף שלך מבחינת העומס והכאב. אני לא חושבת שזה מאד משמעותי אם כך או כך. בברכה. יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה