כאבים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

06/09/2022 | 03:57 | מאת: הדר

שלום, האם קיים יקום שבו כאב עז בשריר/עצב הקשור לHAMSTRING (מתכופפת ומרגישה כאב מאחורי הירך הימנית), יגרום לכאבי תופת בבטן ובעיות עיכול ?? (שואלת כי כמובן גסטרו לא מצאו מאומה אחרי בערך מיליון בדיקות שנעשו) תודה

הדר שלום אינני יודעת לענות על השאלה בלי לתשאל ולבדוק אותך באופן יסודי. צריך גם להבין האם הכאב שאת משייכת אותו לשריר הוא אכן כאב שרירי ומה מקורו. מציעה לך לגשת לבדיקה מסודרת אצל פיזיותרפיסט מנוסה. בברכה יעל

07/09/2022 | 01:07 | מאת: הדר

יעל שלום, האם זו בכלל אופציה? בלי בדיקה מסודרת שיכולה לקחת לי חודשים לקבוע תור. האם כאב כזה יכול להיות מקושר לבטן?

הדר שלום ברפואה יכולים להיות הקשרים שונים בין כאבים באזורי גוף שונים. ככה שאני לא יכולה לשלול קשר שכזה. אבל כמו שאמרתי זה מחייב תשאול רציני ובדיקה יסודית. בברכה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה