כאבי ראש על רקע צוואר

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

01/09/2022 | 15:21 | מאת: סיון

שלום ד''ר , מקווה שהגעתי למקום הנכון . ביום אני בת 23 ולפני כ7 שנים הייתי בחו''ל ופתאום בלילה משום מקום קיבלתי כאב חד באזור הרקה ,העניין והגבה בצד ימין . הכאב הזה נמשך כמה שבועות ואז נעלם . חוויתי אז באותה שנה עוד פעם והחלטתי ללכת לרופא משפחה , שלפי הכאבים שתיארתי היא החליטה להפנות אותי לרופא מומחה לבדיקת סינוסיטיס , ואחרי בדיקות לצילום , שללו סינוסיטיס ורופת המשפחה טענה שאני סובלת ממיגרנה ונתנה חי מרשם לכדורים. חוויתי את הכאבים האלה בפתאומיות כמה פעמים בשנה מאז , עד לפני שנה במשך שנה לא היו לי כלל את הכאבים האלה וצשבת שהדבר הזה נעלם .אבל הכאב לא נעלם ולפני שבועיים חוויתי את הכאב הזה עוד פעם בזמן שינה , שגרם לי להתעורר ממנו ועד אעכשיו לא עובר יום בלי כאבים האלה . בכמה ימים האחרונים אני שמה לב שהכאב גם מקרים לאזור האוזן , לצחוק ולכתף הסימנים כך שכל האזור הימני רגיש . גם כן אני שמה לב שכשאני יושבת על שולחן והרוש נוטה קדימה , או שכשאני עומדת עושה פעולה כל שהיא בעמידה , או יושנת על הצד ברכבת , אחרי כמה זמן מרגישה שוב כאב חד בכל האזור הימני - ברקה , להכין ימין . כך שאני חושבת שזףלא אובחנתי טוב , וזה לא מיגרנה למרות שזה בצד אחד , אתה כאבים כתוצאה מהצוואר שמקרינים לאזור הראש האחורי וכל האזור בפנים הימני . הכאב הוא מאוד חד , ואם הוא מגיע אז אני מרגישה שכל האזור בפנים הימני הוא חם ומרגישה התקווצות בצד הפנים הימני . בעת התקף בכאבים אני לא יכולה לתפקד ופשוט נזקת למיטה . אני לוחצת על האזור הימני של האף בין העין לאף ואחרי משהו כמו 10 דק' של לחיצה ארוכה , הכאב מתחיל להיעלם . אני נוטלת אקמול בזמן הכאבים אבל זה לא תמיד עוזר . אני כבר מיואשת מהכאבים האלה . מציינת שהרופא משוכנעת שזה מיגרנה ולא מפנה אותי לרופא אחר .

סיון שלום פורום פיזיותרפיה איננו המענה לבעיותייך. בריאות שלמה יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה