פיזיותרפיה של רצפת האגן לילד

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

24/08/2022 | 15:57 | מאת: עליזה

הבן שלי בן 9 והוא סובל בחצי השנה האחרונה מבריחת צואה (אנקופרזיס). רופא גסטרו ילדים המליץ לנו על ייעוץ פיזיותרפי לרצפת האגן. האם פיזיוטרפיסטית שמטפלת בנשים ברצפת האגן, יכולה גם לטפל בילדים ? או שטיפול בילדים מצריך מיומנות אחרת וצריך מישהי שמטפלת רק עם ילדים ?

שלום עליזה תחילה, שמחה שרופא הגסטרו הפנה אתכם לפיזיותרפיה לרצפת האגן. אכן, זוהי התמחות ספציפית בטיפול בילדים. ישנן פיזיותרפיסטיות רצפת האגן ברחבי הארץ המתמחות בשיקום רצפת האגן בילדים ממליצה לרשום במנועי החיפוש "פיזיותרפיה לרצפת האגן לילדים" ישנה רשימה ארצית של הפיזיותרפיסטיות המיומנות בתחום טיפול זה. בהצלחה עדי- פיזיותרפיסטית לשיקום רצפת האגן.

מנהלי פורום פיזיותרפיה