כאב בכתף בהרמת יד הצידה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

28/07/2022 | 23:38 | מאת: יעקב

שלום, כמה שבועות סובל מכאבים בזמן הרמת יד שמאל הצידה (הרחק מהגוף). הכאב מתחיל בערך כשהיד עוברת את ה90 מעלות וממוקם בצד החיצונים של הכתף. כמו כן, כאשר כף היד מופנית לפנים\למעלה, הכאב נעלם - הוא נמצא רק כשכף היד פונה למטה. יש לתופעה הזו שם שאוכל לקרוא בנושא ולחפש תרגילים? תודה

יעקב שלום לכאבים בכתף החיצונית בזמן תנועה סיבות מגוונות ומקורות שונים. על מנת שהתרגול יהיה מותאם ספציפית לבעיה ממנה אתה סובל ובכך להגביר את הסיכוי שתחוש הטבה בסימפטומים, מומלץ לגשת להערכה של פיזיותרפיסט שיבצע תשאול מלא ויבדוק את המפרק. בהצלחה ובריאות שלמה עדי

מנהלי פורום פיזיותרפיה