כאבים באיזור הפוביס והאגן

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

06/06/2022 | 15:15 | מאת: אופיר

נזק סחוסי קל במפרק. שינוי ניווני בלברום הקדמי. גוף מפרקי חופשי. שינויים ניווניים בסימפיזיס פוביס. זה פענוח של MRI עיקר הכאבים אצלי זה בפוביס ועברתי שם כמעט הכל פיזיותרפיה סטרואידים פי אר פי השתלת תאי גזע מה עוד נשאר על מנת לפתור את הבעיה?

אופיר שלום אני לא בטוחה שיודעת לענות לך על השאלה הזו. ולפניהתשובה צריך לברר מה מפריע לך ועד כמה זה מפריע, וכשאתה רוצה לפתור את הבעיה, מה בדיוק אתה רוצה לפתור. הנזק קיים וכנראה ישאר שם. השאלה היא עד כמה זה מפריע לך ביומיום . יעל

09/06/2022 | 11:54 | מאת: אופיר

מפריע לי מאוד כאב של 24\7 רוצה לפתור את הכאבים בפוביס השאלה שלי איך?

הי אופיר נשמע שכבר ניסית טיפולים רבים, אפשר לנסות לגשת לאזור מכיוון אחר שעשוי להשפיע לטובה על הכאבים- פיזיותרפיה לרצפת האגן. בטיפול זה יש גישה לאזור האגן מבפנים ולעיתים טיפול באזור זה מקל על הסימפטומים. בברכה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה