תירגול וחיזוק העצם מתיחת גומי ת חת גומי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

19/04/2022 | 14:07 | מאת: דן

שלום רב אין וודאי מחקרים, אבל אולי מניסיונכן מה עדיף לחיזוק העצם (אוסטיאופורוזיס )מתיחת הגומי והרפייה מיד . או למשוך להחזיק 3,4 שניות ולהרפות ? או יותר ?מה דעתכן מועדים לשמחה .

דן שלום מבחינת חיזוק של עצמות למניעת אוסטאופרוזיס מומלץ לבצע פעילות נושאת משקל, וגם כשעושים תרגילים לידיים כדאי לשלב תרגילים עם נשיאת משקל על כפות הידיים. לגבי השאלה שלך, למיטב ידיעתי אין קשר בין 2 אופני התרגול לבין מניעת אוסטאופרוזיס. מועדים לשמחה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה