האם מותר לעשות אופניים בעמידה, אופני כושר של מכוני כושר בעמידה? או שז

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

12/04/2022 | 22:38 | מאת: אלעד

האם מותר לעשות אופניים בעמידה, אופני כושר של מכוני כושר בעמידה? או שזה לא בריא? לברכיים?

אלעד שלום אם האופניים בנויות ככה שאפשר לרכב עליהם בעמידה אז בהחלט מותר. יש אופניים שמותאמות רק לישיבה, ואז זו פשוט בעיה. מבחינת הברכיים- אין שום הכללה גורפת שאופניים בעמידה לא בריאות לברכיים. בברכה, יעל

13/04/2022 | 14:58 | מאת: אלעד

איזה בעיה זה יכול לעשות אם האופניים מותאמות לישיבה ועושים עליהם בעמידה?

כל מכשיר יש לו את ההתאמות שלו. זה כמו שלו. זה לקחת משהו שבנוי לטובת משהו ספציפי ולעבוד עליו לא נכון. אם זה אופניים שבנויות לגם וגם כמו אופניים של ספינינג- אין בעיה. בברכה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה