כאב בירך זמן ממושך ...

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

31/03/2022 | 23:33 | מאת: מיקי

שלום לך !.בת 64 כאב בפרק ירך 4 שנים.בריאה . Mir תקין.אף אחד לא מוצא את הסיבה לכאב.לאחרונה התחלתי לחקור בעצמי ועל פי כל מיני סימנים נראה לי שיש לי תסמונת itb.השאלה שלי היא האם יכול להיות מצב של תסמונת זו שהכאב הוא רק !! בפרק ירך ללא כאב בברך ??? תודה רבה.

שלום מיקי, כאב בירך יכול לנבוע ממספר גורמים שאינם בהכרח בירך עצה, כמו גב וברך. ITB הוא אחד מגורמי הכאב בירך ולרוב גורם לכאב גם באזור הברך. על מנת להגיע לאבחנה ולתת לך את הטיפול המיטבי ממליצה לך לגשת לפיזיותרפיה שיעשו בדיקות מקיפות לכל האזורים שיכולים להפיק את הכאב שלך. בברכה, איריס

מנהלי פורום פיזיותרפיה