ניידות.

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

15/03/2022 | 06:20 | מאת: אור

שלום רציתי לשאול לםני שנה היה אצלנו פיזאותרפיסט לבדיקת כסא גלגלים לאימי ואישר לנו כסא גלגלים האם ידוע לכם על זחליל מדרגות האם גם זה מתאים למישהו שיש לו נכות ברגליים וגר בקומות? האם זחליל זה דבר שיעזור? תודה

אור שלום אני ממש לא יודעת לענות על השאלה, זה תחום שצריך להינתן עליו מענה על ידי מי שהוא עבר קורס של מורשה נגישות. מציעה לפנות דרך מרפאת האם שלך ולבקש שידאגו שפיזיותרפיסט או מרפא בעיסוק שמטפל בתחום יכנס אליכם ויתן מענה מקצועי בנושא. בברכה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה