כאב בזמן החלמה משבר בעצם הבריח

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

10/03/2022 | 11:13 | מאת: דניאל

שלום וברכה, אני כרגע מחלים משבר בעצם הבריח ששברתי לפני כחודש, מאז אני מסתובב עם מתלה ואתמול כשהתקלחתי קצת איבדתי שיווי משקל והושטתי את היד כדי להישען על הקיר ובעקבות כך הרגשתי כאב מסוים באזור השבר. ביממה האחרונה אני עדיין מרגיש כאב מסוים באזור השבר הנ"ל. האם יש סיבה לדאגה או שמא פשוט עדיף להישאר עם המתלה עד הביקורת האורתופדית בעוד שבועיים... תודה רבה.

דניאל שלום זמן חיבור של שבר הוא כחודש וחצי לערך ולרוב לאחר כחודש יש כבר חיבור חלקי ברמה כזו או אחרת. אם היתה תנועה חדה וכאב שלא עובר יתכן וכדאי לבקש הפניה לצילום על מנת לראות שהכל תקין. לגבי המתלה, אני חושבת שנכון להישאר אתו כפי הזמן שהמליץ האורתופד. בברכה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה