עבודה של מחסן.

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

25/02/2022 | 16:46 | מאת: איתי

שלום . התחלתי עבודה חדשה בתור מחסנאי. השולחן עבודה שלי שאני פורק עליו ציוד הוא נמוך ,כלומר כאשר אני בא לזכות ציוד מנח הגוף שלי כפוף קצת כמו שטיפת כלים. מספר פעמים ביום אני נאלץ להיות כך ביום עבודה למספר דקות. דבר נוסף אני משנע ציוד עם עגלת משא בין מבנים. השינוע הוא רגלי בעזרת עגלת משא. עגלת המשא די כבדה לי. מנהל המחסן לא מוכן להחליף את השולחן והעגלה בטענה שלו זה נוח.

איתי שלום נראה לי שזו שאלה שיותר נוגעת ביחסי עבודה מאשר בפיזיותרפיה, שכן אתה יודע לבד לכתוב שהשולחן נמוך מדי והעגלה כבדה מדי.. ככה שלצערי לא ברור לי איך אני יכולה להועיל לך. בברכה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה