אימון לגב

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

24/02/2022 | 20:58 | מאת: לריסה

אני מעוניינת לדעת אם באמת פיזיותרפיה יכולה לעזור במקרים של כאבי גב ותוך כמה זמן אני יראה תוצאות אחרי פעמיים / שלוש בשבוע של תרגול גופני בקופ"ח ?

לריסה שלום פיזיותרפיה יכולה לתת מענה מצויין לרוב כאבי הגב, אבל כשמדובר בכאבי גב כרוניים, כאילו שהם לאורך זמן ולא מסיבה ספציפית יש מקום משמעותי לחלק שלך בניהול הדבר הזה. לרוב אין טיפול קסם, כזה שמעביר את הכאב לגמרי אחרי X טיפולים. יש כאן תהליך שקשור באורח חיים, בפעילות גופנית ולהתנהלות שלך בתוך הדבר הזה שקוראים לו כאבי גב ובאיך זה משפיע על החיים שלך. בסוף, אנחנו יודעים שלרוב האנשים, לא משנה בני כמה הם, יש כאבי גב כאילו ואחרים בתקופות שונות בחיים וצריך ללמוד איך מפחיתים את את הכאבים, מה עושים ומה לא עושים. בקשי מהפיזיותרפיסט/ית במטפל/ת בך לתת לך הדרכה בנושא. בהצלחה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה