עבודה בעמידה ארוכה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

24/02/2022 | 20:55 | מאת: יוסי

T אני מישהו שהולך לעבוד בעבודה בעמידה ורוצה לדעת אם יש לי כאב גב אחרי הפעולה הנ"ל אז זה יעזור לי אם העבודה זה בללכת ממקום למקום ולסדר דברים מבחינת להפחית / להשכיח את הכאב ? מתי שאני עומד סטטי זה הרבה יותר גרוע ממתי שאני הולך

יוסי שלום באופן כללי, הגב שלנו "יותר אוהב" מנחים דינמיים ותנועה מאשר מנחים סטטיים (כמו עמידה ממושכת). ככל שתהיה יותר בתנועה ותשבור רצף של עמידה ממושכת עם פעילויות בהן אתה נע, ניתן להניח כי יהיו לך פחות כאבים. בברכה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה