כאבים באגן מקרין לרגל ימין בזמן הליכה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

09/02/2022 | 15:18 | מאת: בלה

בת 70 מזה כחודש סובלת מכאבים שמוקרנים לרגל ימין רק בזמן הליכה שנובעים מהעכוז לצין שעושה יוגה ופילאטיס ולא מרגישה שום כאב. הדבר מגביל אותי. הייתי אצל מעסה לרקמות עמוקות ודיקור. יש שיפור אבל לא מספיק. איזה טיפול מציעה? תודה

שלום בלה, כאבים המקרינים לרגל יכולים לנבוע ממספר מוקדים וגורמים. על מנת להתאים את הטיפול הטוב ביותר צריך לבצע בדיקה מקיפה. ממליצה לך לגשת לפיזיותרפיה שיבצעו בדיקה מקיפה למצוא את מקור הכאב, ולהתאים את הטיפול המתאים ביותר לעזור לך בהפחתתו. בברכה, איריס

מנהלי פורום פיזיותרפיה