קושי בהרמת רגל בריצה וכאב

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

14/01/2022 | 07:39 | מאת: ל

שלום לפני כחודשיים פציעה (מתיחת שריר חזקה באיזור הירך לאורך כל הרגל) צילום ואולטרסאונד תקינים ,עושה פיזיותרפיה כמו 6 שבועות אבל בקושי שיפור.. האורטופד שוב נתן משככים שלא ממש עוזרים מה יכול לגרום לקושי הרמת רגל אחת בזמן הריצה וכאב כאילו הרגל כבדה ולא יציבה (הליכה של כמה שניות וזה עובר) ובהליכה רגילה הכל בסדר (עם תומך ברך) אני ממש מתוסכלת כי הפיזיותרפיסט אמר לרוץ מעט ובקצב איטי אבל גם זה קשה ... (עושה אימוני כוח וחיזוקים מעבר) אשמח להכוונה מה לעשות?

שלום רב צריך לבדוק אותך כמו שצריך על מנת להבין מה גורם לקושי שלך בהרמת הרגל. מה המקור, האם שרירי, ואיזה שריר, האם יש חולשת שריר. אילו דברים שאי אפשר לאבחן בלי לבדוק. מכיוון שאת כבר בטיפול אני מציעה להעלות את כל השאלות בפני הפיזיותרפיסט/ית שמטפל/ת בך, ואם את מרגישה שלא מקבלת תשובות מספקות, לבקש דעה נוספת של איש מקצוע שיבדוק אותך. בברכה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה