מיתרי הקול ופזיותרפיה
דיון מתוך פורום פיזיותרפיה
שלום היתה לי בצקת קלה במיתרי הקול שלהערכתי אולי עברה אבל המשיכו כאבים באיזור מתחת לגרון הרופא קרא לזה מעל הסטרנום יש דבר כזה? עד איפה מגיעים מיתרי הקול מצד אחד, מצד שני האים יש פזיותרפיה לאיזור שתחת מיתרי הקו לבגרון אבל שמכונה יותר מעל סטרנום? האיםפ יש תרגילים בנדון ותוך כמה זמן עובר בתודהרבה גפן.
גפן שלום. מיתרי הקול נמצאים בערך בגובה הגרורת (אצל בנים) ולא ידוע לי על קשר בין אזור זה לסטרנום. הסטרנום היא העצם הקדמית של בית החזה. כאבים באזור אינם קשורים למיתרי הקול, למיטב הבנתי.
שלום איפה זה בדיוק גרוגרת? זה ממש מתחת ללסת?בצוואר? אמממ....עכשיו אסור לא.א.ג בגלל תקנה חדשה לעשות לרינגוסקופיה עקב חולים שעשו אנדוסקופ ונדבקו בבלינסון באיידס שלא עלינו לא נדע אז... אי אפשר לבדוק מיתרי קול ואני נלחצת כי הפזיותרפיה היא לסטרנום אכן אחרי 3 פעמים יש שם הקלה אבל הכאבים הם מהגרון כולו לא יודעים וושט?סטרנום מדולק חזק? גרון?אוזנים?קנה נשימה? כל הצלומים בדיקות וכו הראו תקין מה שנשאר זה פזיותרפיה מקווה שזה אכן יעבור כל תנועה שזזה הולכת מדברת נעה מפריע כואב אי נעימות מקווהלטוב מה ניתן לעשות?