בהמשך לשאלתי לגבי בקע דיסקלי -

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

22/09/2021 | 23:49 | מאת: אורית

ברצוני לציין כי אין לי כאבים בהליכה, וגם לא בקימה מכיסא המחשב, הכאבים הם אך ורק בשכיבה במיטה ובקימה מהמיטה למצב ישיבה. בישיבה ובקימה מהכיסא ליד המחשב , אין לי כאבים . ממצב שכיבה לישיבה אלה כאבי תופת שעוברים אחרי דקה, אבל הם כל כך איומים שממש בלתי ניסבלים לאותו רגע. מדובר בפריצת דיסק? מה לעשות ? ושוב תודה אורית.

היי אורית ראי תשובתי לשאלתך הראשונה. בטיפול הפיזיותרפיה הראשון מבוצע תשאול של אפיון הכאבים (מתי מופיעים ובאיזו עצימות) והמשך הבדיקה והטיפול יגזרו מתלונותיך אלו. בהצלחה

מנהלי פורום פיזיותרפיה