כאב בזרוע אך לא בכתף ובמרפק

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

21/09/2021 | 09:49 | מאת: מור

שלום, בת 52 לאחרונה סובלת מכאבי תופת בזרוע בתנוחות מסוימות של היד , בעיקר לאחור. הרמה וסחיבה לא מפריעים אך תנועה פשוטה של היד אחורה או למעלה גורמת לכאב בזרוע, לא במרפק ולא בכתף (לאורך עצם הזרוע בלבד). לא הייתה חבלה. אודה להשערות/ סיבות לכאב

מור שלום זה מאד לא מקצועי לתת השערות בלי לבדוק כמו שצריך. ממליצה ממש לפנות לאורתופד או לפיזיותרפיסט על מנת שיתשאלו אותך ויעשו בדיקה מסודרת, וממליצה לך בחום לא להיכנס למסכת של ניחושים שאינם מבוססים על אבחון מסודר. בברכה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה