מתיחת שריר בירך משפעה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

06/09/2021 | 23:33 | מאת: שירי

שלום רב, יש לי כאב שמרגיש כמו מתיחת שריר אזור הירך מפשעה. האם בבדיקת אולטרסאונד יראו אם יש מתיחת שריר או שניתן לראות רק קרעים? וכמה זמן צריך לתת מנוחה? לא היה דימום או קליק. תודה!

שירי שלום אני לא מומחית בהדמייה, אבל באופן עקרוני, התמונה המתקבלת באמצעות אולטראסאונד מסייעת בין היתר לאבחון קרעים בגידים, הסתיידויות של גידים, קרעים בשרירים, הצטברות של נוזלים סביב לגידים, דימום ונוזלים במפרק, שריר ובורסה. לגבי זמן החלמה, מכיוון שאין כאן אבחנה, ואני לא יכולה לדעת מה בדיוק יש לך, קשה לי להתייחס לזמני מנוחה. בברכה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה