קרע קטן בשריר והחמרה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

06/09/2021 | 20:18 | מאת: בני

שלום, יש לי קרע קטן בשריר בירך וליד המשפעה גם כבר חודש. פיזיותרפיסטית נתנה לי תרגילים ממש התחלתיים וכביכול קלים אך הם מחמירים לי את הכאב וזה לא עובר כמה ימים . האם ייתכן שלאנשים מסויימים שלא עשו קודם ספורט עדיף להמנע מתרגילים כי הקרע בשריר עלול להחמיר? ובנושא אחר ,האם מכשיר עיסוי בייתי עלול להיות מסוכן וגם להחמיר את הקרע אם הוא עובד חזק מאוד? תודה רבה

שלום בני אם התרגילים מחמירים את הכאב אפשרי שהם אינם מתאימים בשלב זה או שאינך מבצע אותם נכון מבחינת הטכניקה או העצימות אני ממליצה להפנות את השאלה לפיזיותרפיסטית המטפלת בך והיא תעריך שנית האם התרגילים מבוצעים נכונה ואולי תיתן תרגילים חלופיים. לגבי מכשיר העיסוי- אם הוא אגרסיבי מאד ואתה כאוב לא הייתי משתמשת בו בשלב זה. שנה טובה עדי

מנהלי פורום פיזיותרפיה