כאבים כרוניים בגוף

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

06/09/2021 | 16:15 | מאת: שי

יש אצלי בעייה שמתי שאני עומד הרבה זמן ( בלי לזוז ) אז מתחיל כאבי גב למטה שהולך ונהיה יותר גרוע ככל שהזמן עובר ( אם אני בתנועה זה פחות כואב ) + שמתי לב שאני לא יכול להחזיק דברים / להיות באותה פוזיציה כל הזמן מה הפתרון לזה ולאיזה איש מקצוע ללכת

שלום שי, ממליצה לך לגשת לפיזיותרפיסט על מנת לבצע בדיקה מקיפה ולראות איזה תרגילים יכולים להתאים על מנת לעזור לך בהפחתת כאב ושיפור היציבה לאורך זמן. שנה טובה, איריס

מנהלי פורום פיזיותרפיה