Hoffa’s syndrome שאלה לגבי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

03/09/2021 | 15:30 | מאת: רני

בן 41 בריא בד״כ סובל מהתסמונת כבר שנה,2 מומחי ברכיים איבחנו כולל MRI שאישר בצקת בכרית שומן הופה בחלק המדיאלי (שם תמיד מופיעים הכאבים) מתאמן 20 שנה במכון כושר והייתי רץ עשרות שנים למרחקים (עשרות חצאי מרתון) והפסקתי לחלוטין לפני 9 חודשים עקב הפציעה הזו,לא רואה אופק שבו ארוץ שוב למרות שבהחלט חולם על זה. חודשים ארוכים הייתי צולע ואף נעזרתי בקביים בחלק מהזמן,לציין שבעבודה אני נאלץ לעמוד על הרגליים לא מעט וללכת ולהזיז משקלים מדי פעם ולא עבודה משרדית ככה שההחלמה מזה הרבה יותר מסובכת. עברתי 2 סבבי ארקוקסיה,2 זריקות קורטיזון לברך,ובהמשך מתוך העובדה שהמצב כבר פגע לי בעבודה הגעתי לזריקות prp - קיבלתי 3 ובמקביל פיזיותרפיה (5 טיפולים עברו ונותרו לי עוד 5). יש שיפור וודאי בחודש האחרון שבו עברתי את הprp בשילוב הפיזיותרפיה ושלא היה כזה 5 חודשים לפניו אבל עדיין רחוק מהחלמה מלאה. האם ראית אנשים שיצאו מזה ואיך והאם ראית שזריקות prp ופיזיותרפיה הצליחו לרפא את המצב. הזה ולהחזיר אנשים לפעילות ספורטיבית מלאה ? המון תודה מראש 🙏

שלום רני, פציעות מסוג זה דורשות זמן ממושך של החלמה. מכיוון שאתה מציין כי אתה עושה פיזיותרפיה בשילוב ה- PRP אני ממליצה לך לפנות לפיזיותרפיסט המטפל בך ואשר בדק אותך בצורה מקיפה על מנת לקבל תשובות על זמן מוארך לשיקום. שנה טובה והרבה בריאות, איריס

07/09/2021 | 21:14 | מאת: רני

המון תודה על התשובה 🙏 ושנה טובה 🙏

08/02/2022 | 10:59 | מאת: רונן

רני שלום, אני סובל מבעיה זהה לשלך קרוב לשנה ועברתי את אותם הטיפולים שציינת ועדיין ללא הטבה. הפציעה שלנו מאד לא שכיחה ואני לא מכיר אנשים שסבלו מבעיה זו ולכן אני מאד מעונין להתייעץ אתך ולשמוע איך אתה מתמודד עם זה. תודה רבה רונן

08/02/2022 | 22:36 | מאת: רני

שלום רונן אתה מוזמן לכתוב כאן את כתובת המייל שלך או מספר לוואטסאפ ואשלח לך הודעה ונוכל להתכתב בענין. זו פציעה איומה ומתסכלת,יש שיפור ורגרסיה שחוזרים לאורך זמן ממושך וחייבים להיות זהירים בדרך להחלמה.

מנהלי פורום פיזיותרפיה