ייתכן שהפיזיותרפיסטית תחמיר את מצבי?

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

23/08/2021 | 20:13 | מאת: יעל

שלום, מעל לחצי שנה אני עם מתיחת שריר בשכמות. אני לוקחת פיזיותרפיסטית עד הבית כבר חודשיים. היא עושה לי לחיצות ועיסוי בטריגר פוינט ולימדה אותי תרגילים עם גומיות ובלי שאני עושה בבית. לפני שבועיים המצב החמיר. האם יש מקרים שפיזיותרפיה מחמירה את המצב? או שאולי זה הסימן שלי לנסות פיזיותרפיסט אחר? והאם שמעת על מקרים שמתיחת שריר אף פעם לא עוברת? תודה רבה

יעל שלום אם את מרגישה החמרה בסימפטומים כדאי לשתף את הפיזיותרפיסטית ולהתייעץ איתה בנוגע להמשך הטיפול. החמרה בסימפטומים לא בהכרח קשורה בטיפול, וכמובן שאפשרות להחליף מטפלת קיימת, כמו בכל טיפול שאת עושה. בברכה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה