מצב רפואי טיפולי ורב תחומי אור בעור

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

09/08/2021 | 03:46 | מאת: דודי

שלום רב לצוות הרפואי תודה על הפורום והאפשרות לפנייה. *יש לי כאבים מהברכיים ומטה וכפות הרגליים *יש לי קושי ואי נוחות בהליכה - ממושכת *יש לי הגבלה בתנועה מהברכיים ומטה *אני סובל ממחלת NHL CTCL MF *הצורך בשינוי מנח והתאמת הליכה -גורעת *ההגבלה בתנועה בניידות תוצאה של תופעות עוריות, תופעות לוואי, תנאי מזג אוויר..ועוד *המצב העורי הכרוני של יובש קשה עור מעובה קשקשת , סדקים, תחושת בעירה ..ועוד. *בכל הקשור לרפואת העור והטיפולים אני מכיר אני בן 62 ללא עודף משקל ולא נוטל תרופות . ‐-------------- מבקש לשאול, מה יש לתחום הפיזיותרפיה במגוון הרחב של הטיפולים להציע במקרה שלי כדי להקל, לשפר, לסייע גם באיכות חיים ? אודה לתשובתכם בכבוד רב

שלום דודי, מרבית תחומי הפיזיותרפיה עוסקים בשיפור טווחים, הפחתת כאב ושיפור ניידות ולכן פניה לכל תחומי הפיזיותרפיה יכולה לעזור. במידה ויש בצקות כחלק מהבעיה העורית ייתכן וישנו מקום לפניה לפיזיותרפיה לימפטית המטפלת בבעיה זו. ממליצה לך לגשת לפיזיותרפיה לבדיקה ולקבל המלצה לתרגול מתאים ולהפחתת כאב. במידת הצורך לקבל המלצה לפיזיותרפיסט או מטפל אחר להתאמת הנעלה להקלה על ניידות. בברכה, איריס

15/08/2021 | 03:10 | מאת: דודי

תודה רבה על תשובתך המפורטת שבוע טוב

מנהלי פורום פיזיותרפיה