כאבים בצוואר ובכתף שמאל

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

26/07/2021 | 10:10 | מאת: שני

שלום, אני בחורה בת 26 בשל ריפלוקס אני ישנה כשהמיטה מוגבהת מעט (בנוסף ישנה גם עם כרית) ומשתדלת לישון על צד שמאל. לאחרונה אני מרגישה כאבים בשריר של הצוואר כתף בצד שמאל מייחסת זאת לשינה, כאבים כמו דלקת. מה אני יכולה לעשות? האם לוותר על ההגבהה? תודה

שני שלום אני מציעה לנסות לשנות מעט מנחים לפני שאת מוותרת על ההגבהה. אולי קצת פחות הגבהה, אולי כרית אחרת, לאו דווקא על צד שמאל, וכו.. נסי לבדוק אפשרויות, ומלבד, אולי מעט תרגילים לצוואר ולחגורת כתפיים, וחימום מקומי יקלו על הכאבים. בברכה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה