תרגילים למתיחת שריר בשכמות

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

17/07/2021 | 01:40 | מאת: יעל

שלום, כבר 4 חודשים שיש לי כאבים בגב העליון בשכמות עקב קרע בדרגה נמוכה בשריר. קיבלתי מפיזיוצרפיסט תרגילים שבהם יושבים שמים שתי ידיים על הראש ומטים את הראש אחורה ופותחים את הזרועות למתיחה. סיבובי כתפיים קדימה ואחורה וסיבובי ידיים. הקרבת כפות ידיים מאחורי הגב, ומתיחות רגילות לגב עם 2 הידיים ויד בגב ויד במאוזן. האם יש לכם המלצות לתרגילים נוספים? וכמה דקות ביום רצוי שיהיה אימון פיזיותרפי לקרע בשריר? תודה מראש

שלום רב חסר מידע על מנת לענות לך על השאלה. לא ברור באיזה שריר הקרע, כמה זמן, מה גודלו. מניחה שהפרטים הללו ידועים לפיזיותרפיסט שמטפל בך ולכן אני מציעה לעבוד מול ההנחיות שלו ולהפנות אליו שאלות נוספות. בברכה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה