כואב לי כל הגוף בזמן השינה.

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

09/06/2021 | 02:20 | מאת: יעל

שלום, אני בת 45. לאחרונה בזמן השינה לקראת היקיצה אני מרגישה שכל הגוף כואב זה בעיקר בגב באזור המותן. וגם כאבי ברכיים רגליים. למען ההגינות יש לי גם אזור בכתף שכואב בתנועות מסויימות. בקושי קמה מהמיטה כלומר צריכה לקום בזהירות. אח"כ זה מסתדר במהלך הבוקר.. ושוב חוזר חלילה בלילה. מה אפשר לעשות? ולמה זה בלילה? לפעמים כבר מתעוררת מרוב שלא נוח בשינה מהכאבים. תודה רבה

שלום יעל הייתי ממליצה לבצע בירור רפואי תחילה- בדיקות דם ובדיקת רופא/ת המשפחה, אפשרי שישקול להפנות אותך לרופא הנקרא ראומטולוג המתמחה בכאבים במפרקים. במידה וכל הבדיקות תקינות ניתן לפנות למכון הפיזיותרפיה לקבל הדרכה לתנועה ותרגול שעשוי להקל על הכאבים. בריאות שלמה, עדי

20/06/2021 | 20:01 | מאת: יעל

תודה רבה! האם רופא משפחה מפנה לפיזיותרפיה אם צריך ? ואם לא, אז איך פונים? עדיין כואב

שלום יעל רופא משפחה אכן יכול להפנות לפיזיותרפיה בקופת החולים אם תבחרי לגשת לפיזיותרפיסט באופן פרטי אין צורך בהפניית רופא בהצלחה עדי

21/06/2021 | 00:11 | מאת: יעל

תודה שוב :) כפי שאת "רואה" שעת לילה... אני פשוט לא יכולה להירדם מרוב כאב בתנוחת שכיבה.מעדיפה לשבת

מנהלי פורום פיזיותרפיה