פיזותרפיה לאחר ניתוח בפיקת ברך

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

26/05/2021 | 00:35 | מאת: רחל

שלום , לפני חצי שנה עשיתי ניתוח עכב ריסוק פיקת ברך שמאל , ומאז אני עושה פיזיותרפיה , לאחרונה הטיפולים בפיזיותרפיה עלו שלב מאוד גבוה בגלל הצורך לבצע כיפוף של הברך ,לרכך קרמה ושיהי טווח כיפוף. מה אפשר לעשות, לשתות לכאבים החזקים בזמן הטיפול? האם פרוקסט יעזור? אשמח להמלצה.

רחל שלום, ישנה בהחלט חשיבות ללקחת משכך כאבים לפני טיפולי פיזיותרפיה. לצערי זה לא מתפקידי להגיד לך איזה משכך כאבים מתאים לך. במידה ויש משכך כאבים שעזר לך בעבר את יכולה לנסות לקחת אותו. במידה וזה לא עוזר תפני לרופא המשפחתי על מנת לקבל מרשם מתאים. תרגישי טוב, איריס

מנהלי פורום פיזיותרפיה