בעיית כאבים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

11/05/2021 | 06:44 | מאת: ספי

t יש אצלי בעייה של כאב גב אחרי שאני עומד הרבה זמן + התחלתי סשן פיזיותרפיה לזה - תוך כמה זמן יהיה תוצאות מספקות ?

ספי שלום חלק מהטיפול בפיזיותרפיה בכאבי גב שיכולים להופיע אחרי עמידה ממושכת כולל תרגול אקטיבי, חיזוק שרירים, מתיחות, פעילות גופנית. התהליך הפיזיולוגי של חיזוק שרירים לוקח כ- 3 חודשים. אני מניחה שאתה עשוי לראות שיפור בטווח הזמן הזה. בכל אופן, צריך אורך רוח וסבלנות, ולהיות מוכנים לעשות שינוי כלשהו באורח החיים. בברכה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה