הפרעה כללית

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

25/04/2021 | 15:03 | מאת: מישהו

H יש אצלי בעייה של מתי שאני עומד/הולך הרבה זמן אז מופיע כאבי גב תחתון שמפריע לי מאוד ביום יום וזה נמשך בערך מתקופת הצבא האורטופד אמר שזה דיש בעמוד השדרה שכנראה משפיע על הכאבים אני גם על מדרסים שלא בדיוק עוזרים להימנע מהתופעה הנ"ל מה גורם לזה + מה הפתרון והאם פיזיותרפיה תשנה אצלי משהו ? וגם אחרי פעילות גופנית של 1/2 שעה אני מרגיש חולשה ורעד בחלק העליון של הגוף ורוצה לדעת מה עושים והאם זה שייך שאני קצת עם השמנה

שלום רב אני ממש ממליצה לגשת לאבחון אצל פיזיותרפיסט , שבסופו יוכל להתאים לך תוכנית טיפול ותרגול שמתאימה לך. כאבי גב תחתון יכולים להופיע כתוצאה מהרבה סיבות, כאשר חלק ניכר מהם נקראים "כאב גב ללא סיבה ספציפית".לכן לא תמיד קיים צורך לשייך את כאבי הגב לסיבה מסויימת, אלא למצוא תרגול ואורח חיים שיקל על הכאב, ואת זה בדיוק פיזיותרפיסטים יודעים לעשות מצויין. בברכה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה