כאב פתאומי - נתפס שרירי ם מתחת ללסת

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

22/04/2021 | 19:27 | מאת: יעל

שלום, אני שואלת כאן כי לא מצאתי פורום אחר. יש לי קטע הזוי זה קורה לי פתאום ואח"כ עובר אבל זה ממש ממש כואב. מה שקורה שבאזור הצוואר והלסת פתאום נתפס לי שריר זה כאבי ממש חזק שאני מתכווצת לא יכולה לעשות כלום. זהקצת כמו אלו שנתפס להם שרירי התאומים בלילה. אני לא מבינה מה זה ולמה זה? מה יכולה להיות הסיבה? ואיזו תנועה אני יכולה לעשות כדי לשחרר את זה? כשזה קורה אני לא יכולה לדבר. אני לא מבינה בשרירים אבל זה קשור איכשהו ללסת מתחתיה תודה

שלום יעל איני מבינה היכן בדיוק הכאבים אותם את חשה אך נשמע שייתכן וישנה בעיה במפרק הלסת שגורמת לכאבים באזור הלסת ולתחושה של שרירים תפוסים. אני ממליצה לגשת לרופא מומחה פה ולסת לבדיקה. במידה והבעיה אכן במפרק הלסת ישנם פיזיותרפיסטים אשר מתמחים בטיפול במפרק זה וכדאי לפנות לפיזיותרפיסט לצורך הערכה, הקלה על הכאבים והדרכה למניעה עתידית. בהצלחה עדי

24/04/2021 | 13:24 | מאת: יעל

תודה. אני אנסה להסביר שוב. זה לא מפרק. הכאב מתחת ללסת תחתונה ומדובר בשריר!!! שנתפס. זה כמובן משתחרר אבל זה כואב רצח. לא יודעת למה זה קורה. תודה

היי יעל אני ממליצה לגשת לפיזיותרפיסט להערכה, ברגע שיבצע תשאול מלא, יראה אותך ויאבחן מהו מקור הכאב הוא יוכל לטפל ולהדריך או להפנות אותך לפיזיותרפיסט עם הכשרה מתאימה במקרה ומדובר על בעיה ספציפית אחרת כמו בעיה במפרק הלסת המשפיעה על השרירים הסובבים. בהצלחה

מנהלי פורום פיזיותרפיה