כאב בקרסול לאחר הליכה ממושכת

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

06/04/2021 | 09:29 | מאת: שלומי

שלום, אני סובל מכאב חד (הרגשת משיכה) לאחר הליכה ממושכת (מעל 20 דקות) , ביצעתי אולטרסאונד לאחר הפנייה של אורתופד , להלן הממצאים: US של קרסול שמאל מפרק טיביאוטלרי ללא עדות נוזל. גיד .A.T תקין, ללא קרע או נוזל מסביב. הגידים הפרונאליים תקינים, ללא עדות לקרע או נוזל מסביב LIGAMENT DELTOID ב.מ.פ. תעלה סרזליס ללא ממצא פתולוגי. גיד .P.T הודגם נוזל מסביב לגיד בכמות קטנה, ללא עדות לקרע . ATFL שלם, ללא עדות לקרע, הודגם נוזל מתחתיו . CFL תקין. גיד אכילס באזור האחיזה לעקב הודגמו הסתיידויות גסות מרובות , מרקמו אחיד לכל אורכו ללא עדות לקרע או נוזל פתולוגי . לא הודגם נוזל בבורסה רטרוקלקניאלית . ברקמה רכה לא הודגם גוש מוצק או קולקציה נוזלית. ללא עדות לבצקת. מבנה גרמי תקין איך מומלץ להתקדם, מדרסים? פיזיותרפיה? בתודה מראש

שלום שלומי, על פי ממצאי ה- US שכתבת, ממליצה לך לגשת לפיזותרפיה לצורך בדיקה וקבלת ההטיפול המתאים לסימפטומים שלך. הפיזיותרפיסט המטפל יוכל לתת המלצה האם יש צורך במדרסים על ממצאי הבדיקה שיעשה. בהצלחה ותרגיש טוב איריס

מנהלי פורום פיזיותרפיה