שורף העורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

06/03/2021 | 16:26 | מאת: שורף העורף

קיימת תחושה של שרפה בעורף. יש רגעים שזה מגיע ויש רגעים שזה נעלם.יש לי פריצת דיסק לאורך כל העמוד שידרה ממה זה נוצר? ואיך ניתן לשנות את התחושה?

שלם רב כאב ממקור עצבי יכול לקבל אופי של כאב שורף. פריצות דיסק עלולות לגרום ללחץ על מערכת העצבים, ואז יתכן שזה יהיה הביטוי. אבל חשוב לדעת שפריצות דיסק יש לרוב האוכלוסייה ברמה כזו או אחרת, ואין בהכרח הלימה בין הפריצות לסימפטום כזה או אחר. אני מציעה ללכת לפיזיותרפיה ולראות כיצד הם יכולים לעזור . בברכה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה