7 חודשים לאחר הוצאה חלקית של המיניסקוס

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

27/02/2021 | 12:56 | מאת: אלכס

אין כאבים כלל ביום יום. יש לעיתים בעת פעילות ספורטיבית כמעט תמיד שאני עושה deep squat (רק עם משקל מוט) 1. האם זה תקין? 2. האם כדאי להימנע לחלוטין מdeep squat?

אלכס שלום כאבים לעיתים בעת פעילות ספורטיבית יש לרובנו, בלי שום קשר לכריתת מניסקוס , או לזה שמשהו "לא בסדר". זה חלק מהיומיום, ולכן כל עוד אין כאב משמעותי או כאב שהולך ומתגבר אני לא הייתי מתרגשת. לגבי deep squat, יכול להיות שעדיין נדרש חיזוק שרירים לפני שמעמיסים עם מוט. אני מניחה שעשית שיקום ופיזיותרפיה אחרי הניתוח, הייתי חוזרת לשם על מנת לקבל הדרכה והמלצות. בברכה יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה