כסא נייד בעיות ברכיים.

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

11/02/2021 | 13:55 | מאת: אור

שלום שאלה לי מקווה שאני יכול פה חקבל תשובה אמא שלי מרותקת לכסא גלגלים ואנחנו גרים בבניין קומות שיש בו 30 מדרגות פיזאוטרפיסט אישר לנו כסא גלגלים בבדיקה פעם, שמעתי שיש כסא נייד עולה יורד מדרגות חשמלי, למי הוא מותאם בדרך כלל והאם בודקים אם מרחב המדרגות מותאים לאישור כסא כזה? תודה

שלום אור, לצערי אני לא יכולה לתת לך את התשובה אותה אתה מחפש. ידוע לי כי קיים כסא איתו ניתן גם לעלות מדרגות, אך כסא זה הינו יקר ואינני יודעת אם הוא נכלל במה שניתן לקבל ממשרד הבריאות. ממליצה לך להפנות את השאלה לפיזיותרפיסט שאישר וכתב את המפרט לכסא הגלגלים של אמך. לדעתי הוא ידע לענות לשאלה זו. בברכה, איריס

מנהלי פורום פיזיותרפיה