תרגיל לגב שאלה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

19/01/2021 | 17:31 | מאת: רמי

האם יש תרגיל לגב שבו יושבים על כיסא ומתכופפים עם הראש לפופיק? זה משהו שיכול לפגוע לדעתך? יש בו הגיון מסויים?

רמי שלום לשבת על כיסא ולכופף את הראש לכיוון הפופיק עובד על הגמשה של עמוד השדרה לכיוון כיפוף. אם יש בו הגיון? זה לא תרגיל שאני הייתי נותנת משום שאני לא רואה בו תועלת מיוחדת. לגבי נזק, תלוי כמה אתה עושה אותו, ואם יש לך עוד דברים ברקע שעשויים להתנגש עם תרגול כזה. אני תוהה למה בחרת דווקא תרגיל כזה לגב.. בברכה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה