כאבים חזקים לאחר טיפול

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

08/01/2021 | 16:48 | מאת: אמילי

שלום דוקטור , אתמול עברתי לראשונה טיפול אצל פיזיותרפיסט עקב בעיות בגב תחתון (2 בליטות דיסק) , לאחר הטיפול הכאב הפחית אבל לאחר יום התחיל לי משום מה מחזור למרות שהוא נגמר לי שבוע שעבר וכאבים חזקים למשך כל עמוד השידרה . האם זה תקין ?

אמילי שלום אני מציעה שתדווחי על שתי התופעות הללו לפיזיותרפיסט ותתיעצי איתו. לגבי המחזור, יכול להיות שכדאי לפנות לגניקולוג ולבדוק איתו למה התחיל שוב מחזור. לא אמור להיות קשר בין טיפול פיזיותרפיה לגב תחתון לבין קבלת מחזור חודשי. בברכה , יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה