קיפוזיס בגב בן 20 רזה בריא יחסית

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

24/12/2020 | 20:20 | מאת: אדם

שלום רב אני בן 20 אובחנה אצלי לפני כמה שנים קיפוזיס ורציתי לשאול איזה תרגילים מומלץ לי לעשות(אשמח לפירוט)? וממה להימנע? פשוט תמיד שאני עושה ספורט אני אומר לעצמי שאולי אני יכול יותר להזיק מלהועיל אודה לתשובתכם

אדם שלום למיטב ידיעתי קיפוזיס לרוב לא מהווה בעיה שמגבילה ספורט ופעילות גופנית. להפך. אנחנו מעודדים ספורט. אתה יכול לשלב בתרגילי החיזוק שלך תרגילים לחיזוק שרירי הגב, ומתיחות לשרירי החזה על מנת לאזן. יש לא מעט תרגילים כאילו באינטרנט ותוכל לבדוק ולבחור מה שמרגיש לך נוח. בכל מקרה אני ממליצה לך לקבוע פגישה עם פיזיותרפיסט שיבדוק אותך ויעזור לך לבנות תוכנית אימון. בברכה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה