בדיקת והתרשמות מפיזיותרפיה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

14/12/2007 | 21:49 | מאת: מתעניין

שלום, האם אפשר להצטרף למכון/קופת חולים או כל מרכז פיזיותרפיה על מנת להתרשם מהעבודה אני מתעניין בלימודי פיזיותרפיה?

15/12/2007 | 19:10 | מאת: עינת מי-דן

שלום למתעניין אני מניחה שאפשר בהחלט, הדבר תלוי באישור מנהל השירות/ המכון/ הסניף, לא תהיה כלל בעיה לסייר במכון, לצפות בקבוצות תרגול, בי"ס לגב וכדומה. במקרה של צפיה בבדיקה או טיפול ממש, מאחר ואינך סטודנט לפיזיו' באופן רשמי, צריך להשיג הסכמת המטופל או הוריו (במקרה של קטין/ תינוק) בשל סוגיית הפרטיות והחשיפה. במקומות בהם יש פחות חשיפה אינטימית כמו בעיות בכף יד, כף רגל, ברכיים יתכן ותוכל להשיג אישור בקלות יותר. נסה במספר מכונים מסוגים שונים כמו מכון של קופ"ח, מכון פרטי, בית חולים, שיקום וכו' בהצלחה

מנהלי פורום פיזיותרפיה