מכשיר פטיש שעושה עיסוי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

16/11/2020 | 10:36 | מאת: בני

שלום, ישנו מכשיר שנראה כמו פטיש ועושה עיסוי בגדול לכל מקום בגוף. רכשתי אותו והוא עוד לא הגיע, אבל תהיתי: האם אני יכול לעשות לעצמי נזק איתו? נאמר אם אשתמש בצוואר, כתפיים.. גב.. האם זה עלול לגרום לפריצת דיסק או בעיות אחרות? תודה מראש

בני שלום אני עונה לך תשובה דומה לשאלה שנשאלתי לפני זמן מה בפורום הזה בנוגע למכשיר שעושה עיסוי. אני לא יכולה לתת חוות דעת מקצועית על מכשיר שאני לא מכירה אותו, לא יודעת אם הוא מאושר ובטוח לשימוש, מי הגוף שחתום על האישור ומה ההתוויות שימוש שלו. אילו שאלות להפנות ליצרן. בברכה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה