כאב ................................

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

01/10/2020 | 16:11 | מאת: יותם

היי, ישנתי על כרית מוגבהת בלילה וכשהתהפכתי על הצד, התחילו לי כאבים בצד שמאל. פזיותרפיסט נתן לי תרגילי חיזוק שונים פעמיים ביום. התחושה היא שהתרגילים הופכים את הכאב לגרוע יותר. האם זה אומר שהתרגילים לא טובים? איך מתמודדים במצב זה?

שלום זה לא אומר שהתרגילים לא טובים, זה אומר שאת צריכה ליצור קשר עם הפיזיותרפיסט ולעדכן אותו שהתרגילים מחמירים לך את הכאב, ולקבל הדרכה מה לעשות. בינתיים, אם את לא תופסת אותו והתחושה שלך לא טובה לגבי התרגילים, פשוט אל תעשי אותם. חג שמח ובריאות טובה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה