תרגיל לגב - שאלה.

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

31/08/2020 | 13:54 | מאת: דור

שלום, אני עושה מתיחות ולאחרונה התחלתי בתרגיל שאיני יודע אם יכול להזיק/ לא להזיק לגב אני שוכב על הגב ואז ממעלה את הרגליים אל הקיר שנמצא מאחורי הראש שלי ולאט לאט מוריד את הרגליים באמצעות הקיר

דור שלום אני פחות אוהבת לתת חוות דעת הדרכות על תרגילים ספציפיים, בטח בלי לראות איך אתה מבצע אותם ובלי לבדוק אותך. באופן כלי ביותר, אם אתה מרגיש בנוח עם התרגיל ואין לך כאבים כשאתה מבצע אותו ולא אחרי אז ניתן להניח שזה בסדר. בברכה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה