רצועה קולטרלית אולנרית בכף יד אגודל

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

07/08/2020 | 14:35 | מאת: יעל

שלום אני צריכה לעבור בדיקה us ברקע חשד לקרע ברצועה בכף יד פציעה באגודל. האם ניתן לראות את הרצועות של האגודל ושורש כף היד בהדמיית us ? או שיש צורך בדימות mri על מנת לדעת אם יש קרע ברצועות בכף היד תודה מראש.

שלום רב למיטב ידיעתי לרוב ניתן להסתפק באולטרא-סאונד, ורק אם לא מצליחים לקבל מידע ברור פונים לבדיקת MRI. בכל אופן, מכיוון שהתשובה היא בתחום המומחיות של הרופאים, ממליצה לך להפנות את השאלה גם בפורום אורתופדיה של כף היד. בברכה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה