שכיבות שמיכה..........

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

13/01/2020 | 09:07 | מאת: יעקב

היי שלום בן 53 עושה בדרך כלל ריצה הליכה שנים בשבת שעברה בשל הקור החלטתי שלא אצא להליכה מה שלא עשיתי שנים ביצעתי 3 שביות שמיכה שני סטים יש לציין שממש הרגשתי קושי מטורף אחרי יום וחצי הרגשתי מתחת לצלע בצד שמאל מעין קפיצות ממש צמוד לצלע התחתונה משמאל יום לאחר מכן גם הרגשתי אומנם פחות וזה פחת היום כבר אין אבל כשאני נניח מוצא איזה נקודה שאני מתכוף או נוטה אז אני מרגיש האם זה שריר? ואם כן כמהזמן ומה ניתן לעשות תודה רבה

יעקוב שלום אני לא בטוחה שאני מבינה עד הסוף איפה ומתי בדיוק כואב לך, ובטח שבלי לבדוק אני לא יכולה לענות באופן פסקני האם זה שריר, אבל אני מניחה כי זו תגובה למאמץ ממוקד של אזור בגוף שלך שלא מורגל במאמץ זה, ומכיוון שאתה גם כותב כי הרגישות הולכת ופוחתת, הייתי ממתינה, ורק אם לא תהיה הטבה, או אם תהיה החמרה בכאב, פונה לפיזיותרפיה על מנת שיינסו לדייק את מקור הכאב, ובהתאם כיצד ניתן להקל. בברכה, יעל

13/01/2020 | 09:56 | מאת: יעקב

היי תודה על התגובה אין כאב. היה כאילו דופק כמו שהעין מתקתקת אבל באזור של שריר הבטן האלכסוני השאלה היא האם התחושה לפחות שאומנם פחתה יכולה להמשך שבוע ממש קלה בכיפוף

אני לא מכירה תגובה של השריר שמדמה דופק, ומכיוון שאתה מדבר על אזור החזה מצד שמאל, יתכן וזה קשור ללב ובמקרה כזה אולי כדאי שתייעץ עם רופא המשפחה שלך.

מנהלי פורום פיזיותרפיה