שרוול ליד לטיסות ארוכות לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

28/07/2019 | 13:02 | מאת: טליהM

שלום ברצוני לדעת אם עלי לקנות שרוול ליד לטיסות ארוכות לאחר ניתוח הוצאת גוש מהשד +הוצאת 2בלוטות מבית השחי

שלום טליה, שרוול יכול להועיל במניעת נפיחות כתוצאה משינויי הלחצים שיש בטיסה. בעיקר בטיסות ארוכות. בנוסף לשרוול מומלצת הפעלה של היד. אם ישנה נפיחות ביד , באזור המנותח או סביבו אז כדאי לגשת לפיזיותרפיה למפאטית לטיפול והורדת נפיחות לפני התאמת שרוול.. בכל מקרה יש לשמור על נקיון ולחות העור על ידי קרם להניח את השרוול לפני היציאה לשדה התעופה ולהורידו לאחר מקום היעד ולא בשדה התעופה. בברכה וטיסה נעימה. איריס

מנהלי פורום פיזיותרפיה