נפליה מאופניים חשמליות וחבלה בבירכיים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

28/07/2019 | 10:26 | מאת: עינב

נפלתי מאופניים כשהמכה העיקרית הייצה על הבירכיים, הן נפוחות, כואבות, אני יכולה לישר ולכפל (למרות תחושת כאב קל) מתקשה בהליכה. הלכתי לרופאה דחופה בעת הנפילה והרופא אמר שזה לא רציני, אבל מאז אני לא יכולה ללכת רגיל והנפיחות לא יורדת. מה לעשות?

עינב שלום אם עדיין אין שיפור ואת מתקשה בהליכה אני מציעה לחזור ולבדוק את הברכיים. אם עשית צילום ושללו שבר, כדאי לבדוק מה סיבת הנפיחות. ניתן ללכת לפיזיותרפיסט שיבדוק ויחווה דעתו מה מקור הכאב, ואם צריך בדיקות נוספות או הפניה לאורתופד ימליץ לך. בברכה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה