נפילה באמבטיה והחלמה !

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

13/04/2019 | 18:43 | מאת: קרוליין

רציתי לשאול יש לי בלט שמקרין לרגל ימין אני נמצאת בטיפולי פיזיטרופיה ביום שלישי האחרון הייתי באמבטיה ולצערי ישבתי על כיסא והחלקתי אחורה על הגב יום למחרת לא היו כאבים אבל הכאבים הופיעו ביום חמישי ואתמול יום שישי לא היו כאבים והיום יום שבת יש לי כאבים ברגל ימין ועכשיו הופיעו לי הרגשה מוזרה בשמאל יכול להיות שזה התופעות של החלקה שהייתי באמבטיה זה יחלוף עם הטיפולי פיזיטרופיה ?

קרוליין שלום אין לי דרך לדעת האם הכאבים קשורים להחלקה או לא. אם החלקת מכיסא ונפלת על הרצפה, והופיעו כאבים, אני ממליצה לפנות לרופא. בברכה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה