מתיחה קלה בארבע ראשי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

02/02/2019 | 22:26 | מאת: נדב

שלום רב, מתחתי את השריר קלות בחופשת סנובונרד. אני אחרי שבועיים מנוחה ורציתי לדעת איזה תרגילים כדאי להתחיל לתרגל בהתחשב שאני נוסע לחופשת נוספת בעוד כחודש. תודה מראש

נדב שלום אני לא נוהגת להמליץ תרגילים ספציפיים באבחון מרחוק. חשוב להסתכל, לקבל מושג לגבי חומרת המתיחה מתוך בדיקה פיזיקאלית מסודרת, ורק אח"כ להמליץ על תרגילים אשר מותאמים ונכונים לך. בשביל תרגילים ומתיחות כלליים לארבע ראשי תוכל להיכנס לאינטרנט ולחפש. בכל מקרה, אם אתה עושה זאת, מציעה לחפש גם תרגילם אקסצנטריים וגם מתיחות, בנוסף לתרגילים הרגילים. בברכה יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה